Borrelplank met logo

Borrelplank met logo graveren

Bent u op zoek naar een unieke manier om uw bedrijf te promoten tijdens borrels of evenementen? Dan is een borrelplank met uw logo erop gegraveerd een fantastische optie! Bij het Graveercentrum Raalte bieden wij u de mogelijkheid om een borrelplank te laten graveren met uw eigen logo.

Allereerst is het belangrijk om te weten wat een borrelplank is. Een borrelplank is een houten plank die wordt gebruikt om hapjes en drankjes op te serveren tijdens borrels en feesten. Deze planken zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden, omdat ze een authentieke en rustieke uitstraling hebben.

Het graveren van een borrelplank met uw logo is een geweldige manier om uw bedrijf te promoten. Uw logo zal opvallen bij elke gelegenheid waar de plank wordt gebruikt. Dit kan variëren van bedrijfsfeesten tot beurzen en zelfs bij klantbezoeken. Hierdoor zal uw bedrijf een onuitwisbare indruk achterlaten bij uw potentiële klanten.

Wanneer u kiest voor zo’n borrelplank bij het Graveercentrum Raalte, heeft u de keuze uit verschillende soorten hout. Zo kunt u kiezen voor een borrelplank gemaakt van beukenhout, eikenhout of bamboe. Elk type hout heeft zijn eigen unieke uitstraling en eigenschappen.

Borrelplank met logo duurzaam

Bij het graveren van uw logo op de borrelplank maken wij gebruik van geavanceerde graveertechnieken. Dit zorgt ervoor dat uw logo op een zeer nauwkeurige manier in het hout wordt gegraveerd. Hierdoor blijft uw logo zichtbaar, zelfs na veelvuldig gebruik van de borrelplank.

Bovendien is het graveren van een borrelplank bij het Graveercentrum Raalte zeer betaalbaar. U kunt al een borrelplank laten graveren met uw logo vanaf slechts € 9,95 per stuk! Dit maakt het een zeer kosteneffectieve manier om uw bedrijf te promoten.

Het bestellen van een bij het Graveercentrum Raalte is zeer eenvoudig. U kunt uw logo naar ons opsturen en wij zorgen voor de rest. U ontvangt vervolgens een digitale proefdruk, zodat u precies kunt zien hoe uw logo eruit zal zien op de borrelplank. Pas nadat u akkoord heeft gegeven op de proefdruk, zullen wij beginnen met het graveren van de borrelplank.

Naast borrelplanken bieden wij bij het Graveercentrum Raalte ook andere mogelijkheden voor het graveren van uw logo op verschillende producten. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor het graveren van uw logo op glazen, flessenopeners en andere accessoires voor borrels en feesten. Hierdoor kunt u een volledige set van gepersonaliseerde producten samenstellen om uw bedrijf te promoten.

Tot slot bieden wij bij het Graveercentrum Raalte een snelle en betrouwbare levering.